YÖKAK Başkanı ve Üniversite Rektörlerinden Üniversitemiz Merkez Kütüphanesine Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Koyuncu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  ile birlikte Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin ,Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Ertem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Aslan üniversitemize ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Süleyman Gürgan tarafından karşılanan heyet, Kütüphanemizi ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunmuşlardır.